Redskaber, der mindsker stress, angst, depression og smerter

Få bedre mentalt helbred

Hjerneforsker Richard J. Davidson siger at hjernen er plastisk, og at den kan ændres ved træning af mindfulness.

Få bedre kontakt til kroppen

Overlæge i Psykiatri, Lone Overby Fjorback siger, at man ifølge forskningen i mindfulness kan få det bedre fysisk og mentalt ved at følge et MBSR-forløb.

Vælg det vigtige i dit liv

Professor Jon Kabat-Zinn siger, at vi ved at erhverve mindfulnesskvaliteter kan opdyrke vores fulde menneskelige potentiale og få mere ud af livet.

BESTIL DIT ONLINE MBSR HER
957 DKK inkl. moms + kortgebyr

Ved at udfylde formularen køber du adgang til timevis af mindfulnessundervisning, guidede meditationer, yoga og klip med førende mindfulnessforskere. ONLINE MBSR består af i alt ni sessioner. Otte sessioner af halvanden til to timers varighed og en fordybelsessession på seks timer. Hver session indeholder en række punkter, der er overskueligt sat op bestående af videoklip, tekst og lydklip, som du følger punkt for punkt. Du vælger en fast dag om ugen over de ni uger, hvor du vil gennemgå sessions-programmet. Mellem sessionerne er der træning tre kvarter til en time om dagen, hvor du bruger guidede meditationer og yogaprogrammer til din træning. Du kan også købe en APP/ANDROID, med alle guidede meditationer og yogaprogrammer for at gøre din træning mere fleksibel.

Til virksomheder og institutioner

Det er muligt at købe samlet adgang for flere brugere til ONLINE MBSR. Ret henvendelse direkte til Mette Bahnsen på info@personafilm.dk eller 3125 3123

 

  • Udfyld kun hvis du er, eller repræsenterer, en virksomhed.
  • Udfyld kun hvis du er, eller repræsenterer, en virksomhed.