Bestil dit online MBSR kursus her

Få bedre mentalt helbred

Hjerneforsker Richard J. Davidson siger at hjernen er plastisk, og at den kan ændres ved træning af mindfulness. Det betyder for dig, at du kan træne din evne til glæde og at føle tilfredshed med livet, på lige fod med andre færdigheder, du tilegner dig. Når du bliver bedre til at glædes over det der allerede er og være tilfreds, vil du opleve at din livskvalitet øges.

Få bedre kontakt til kroppen

Leder af Dansk Center for Mindfulness på Århus Universitet, Lone Overby Fjorback siger, at man ifølge forskningen i mindfulness kan få det bedre i kroppen ved at følge et MBSR-forløb. Du kan træne at have kroppen med, så den ikke bare er et vedhæng og du kan lære at tage bolig og spænde af i kroppen. Det betyder for dig at du nemmere kan træffe gode beslutninger, hvor du har dig selv med.

Vælg det vigtige i dit liv

Professor Jon Kabat-Zinn siger, at vi ved at erhverve mindfulnesskvaliteter, kan opdyrke vores fulde menneskelige potentiale og få mere ud af livet. Det betyder for dig at du leve det liv du går og drømmer om og være mere for andre og verden. Du kan gå i gang med din online træning allerede i dag.

Det eneste det kræver er at du udfylder skemaet her under og starter din rejse mod mere ro, glæde og tilfredshed.

Bestil online MBSR – prisen er kun 957 DKK

Udfyld og sæt kryds ved det kursus du ønsker at købe. Husk også at tilmelde dig GRATIS SESSIONSHJÆLPER SERIE, der støtter og hjælper dig gennem online MBSR. Klik på linket, der åbner op i nyt vindue og læs mere og tilmeld dig.

Vores online mindfulness kurser består af teori, guidede meditationer, yoga og klip med førende mindfulnessforskere. Der er i alt ni sessioner, som du får adgang til. Der er ingen slutdato, så du har “evig adgang” til ONLINE MBSR (så længe der er noget der hedder internettet).

Hver session indeholder en række punkter, der er overskueligt sat op bestående af videoklip, tekst og lydklip, som du følger punkt for punkt. Du vælger en fast dag om ugen over de ni uger, hvor du vil gennemgå sessions-programmet. Mellem sessionerne er der daglig træning, hvor du bruger guidede meditationer og yogaprogrammer til udvikle din mindfulness-færdigheder. Du kan også købe en APP/ANDROID, med alle guidede meditationer og yogaprogrammer for at gøre din træning mere fleksibel.

Til virksomheder og institutioner

Det er muligt at købe samlet adgang for flere brugere til ONLINE MBSR. Ret henvendelse direkte til Mette Bahnsen på info@personafilm.dk eller 31253123

 

  • Udfyld kun hvis du er, eller repræsenterer, en virksomhed.
  • Udfyld kun hvis du er, eller repræsenterer, en virksomhed.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.